1.3.2012

Usva

Tavallinen koulumatka kestää noin 30-45 minuuttia riippuen ruuhkasta. Puolimatkasta otamme kyytiin pikkupojan luokkakaverin. Kun molemmat pojat ovat kyydissä, laitan jonkun tarinan kuulumaan CD:ltä. Eilen aloitimme Muumi-kuunnelman, jonka esittelin teille muutama postaus sitten. Kerrankin tarina on sellainen, että voin itsekkin sitä kuunnella. Lasten tarinoissa on yleensä niin paljon sanamuunnoksia ja sanaleikkejä, etten pysy aina juonessa mukana. Onneksi Muumit ovat minulle tuttuja, joten tiedän aina, mitä tapahtuu. Kuunnelma alkoi taikurin hatun löytymisellä. Molemmat pojat kuuntelivat tarinaa korvat tarkkana. Välillä takapenkiltä kuului hengitystä pidättävä ääni, kuten muumipeikon muuttuessa olioksi taikurin hatun takia. Tänään koulun pihalle päästyämme, pojat eivät olisi malttaneet lähteä kouluun. Keskustelu Muumeista oli meneillään. Pikkupoika kehuskeli kaverilleen omistavansa Muumi-kirjan, jonka toin hänelle tuliaislahjaksi.

Tänään oli todella sumuinen aamu. Itse pidän todella paljon sumusta, sillä siinä on aina jotain taianomaista. Ja usva antaa hyvät puitteet valokuvaamiselle. Tosin liikenne on välittömästi vähän ruuhkaisempi, mutta siitä huolimatta olimme koululla 10 minuuttia liian aikaisin.


Muuten tämä Englannin liikenne jo menee, mutta noiden järkyttävän kalliiden autojen seassa ajaminen ei ole hauskaa..
Tänään lähden syömään lounasta Harrowiin ranskalaisten Emman ja Jenniferin kanssa. Postailen illalla lisää, jos löytyy jotain kirjoittamisen arvoista!

1 kommentti:

  1. olisinpa kerennyt lukea tämän ennenkö laitoin sinulle postia... voi hitsin vitsi. no toivottavasti se siltuisa. mennee economyllä joten saattaa mennä yli viikonkin. vietä elämäsi ihaninta aikaa rakkaudella sekkusi minna

    VastaaPoista