12.3.2012

Lohikeitto

Ei voi muuta sanoa, kuin nam! Olen ajatellut kokeilla noita suomalaisia reseptejä täällä itsekseni pienemmillä annoksilla ennen, kuin kokkailen niitä koko perheelle. Kaikka ainekset ovat aina hieman erilaisia ja käytännössä puuttuvat ainekset huomaa helpommin. Tänään tein aivan ihanaa lohikeittoa ja heti löysin ostoslistalle maustepippurin. Lohikeiton kanssa söin itse tekemääni porkkanateeleipää, joka oli viimeinen, perheen syötyä muut jo aiemmin.


Tänään aamusta lähettelin viestejä perheen isän ja pikkupojan tennisvalmentajan kanssa. Torstaina pikkupojalla on Watfordin festivaaleilla runonlausuntakilpailu, joten tennis yritettiin siirtää muulle päivälle. Onneksi valmentaja oli varattu, joten saimme tiistai- ja keskiviikkoillat vapaaksi pikkupojan kanssa! Tällä viikolla olisi ohjelmassa äitienpäiväkortin askartelua pikkupojan kanssa, sillä sunnuntaina on brittiläinen äitienpäivä.

Nyt on kaikki päivän hommat tehty ennen koulusta hakua ja pianotuntia, joten lähden lukemaan pihalle hyvää Ilkka Auerin kirjaa mahtavaan auringonpaisteeseen!

Huomenna Uxbridgeen tapaamaan uutta au pairia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti