2.3.2012

Suunnitelmia

Eilen päivällä kävin siis Harrowissa Jenniferin ja Emman kanssa. Ennen syömistä kiertelimme kaupoissa, sillä jokaisella oli jotain pientä ostettavaa. Itse tarvitsin vielä kevätkengät, sekä farkut. Vihdoin ja viimein löysin uudet kengät, joten saan heittää hyvästit liian kuumille talvikengille.

Vihdoin osasin ostaa jotain yhteensopivaa! (kengät+laukku)

Shoppailukierroksen jälkeen suuntasimme St Anns -ostoskeskuksen toiseen kerrokseen, joka oli täynnä erilaisia pikaruokapaikkoja. Tytöt valitsivat Burger Kingin ja minä Subwayn. Tila oli iso ja pyöreä, jonka laitamilla kioskit olivat. Niinpä asiakkaat voivat syödä yhdessä, vaikka tilaisivatkin ruoat eri paikoista.

Syönnin jälkeen aloimme miettiä, mitä kaikkea voisimme tehdä yhdessä. Voipi olla, että lähdemme käymään jossain päin Eurooppaa tässä kevään aikana. Lisäksi jokainen meistä haluaisi tutustua paremmin Englantiin, Skotlantiin, rannikoihin ja Stonehengeen. Myös Katharinan kanssa suunnittelimme pientä reissua Pariisiin. Toivottavasti edes osa noista reissuista toteutuisi!

Tämän päivän käytän pyykkäilyyn ja silittämiseen. Aina torstaisin pikkupoika tuo liikuntakassinsa kotiin, joka on täynnä erilaisia liikuntavaatteita. Esimerkiksi heillä pitää olla erikseen raidalliset ja yksiväriset paidat, jotta joukkueet voidaan jakaa niiden mukaan.  Tiedossa on siis ihanan rento päivä, sillä koneiden pyöriessä jää aikaa kaikkeen muuhunkin, kuten datailuun, lenkkeilyyn, lukemiseen, kirjeiden kirjoittamiseen jne. Illalla olisi tarkoitus tavata jälleen noita ranskalaisia. Siitä huomenna lisää.

Ps. Tänään oli vielä sumuisempi aamu kuin eilen. Tosin eilinen päivä oli taas hyvin lämmin ja aurinkoinen. Toivottavasti aurinko tulee esiin tänäänkin!

Pps. Pikkupoika söi eilen minun tekemääni makaronilaatikkoa. Oli kuulemma hyvää vain ketsupin kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti