26.3.2012

Pikkupojan lomapäivä

Tänään 26.maaliskuuta vietimme pikkupojan ensimmäistä lomapäivää. Loman kunniaksi teimme kaikkea hauskaa aamuisten musiikkiharjoitusten jälkeen. Aamupalan ja musisointien jälkeen aloitimme hauskanpidon pelaamalla Disney Monopolia ulkona kivisellä kuistilla. Viltti vaan terassille ja pelaamaan! Monopolin jälkeen oli vuorossa Legoja ja futispöytäpeliä. Lounaan jälkeen tein maanantaihin kuuluvat silitykset ja sen jälkeen lähdimme kohti puistoa.

Puisto oli todella ihana. Kaikki lasten telineet oli tehty puusta. Inhoa muovia, joten puiset rimpuilutelineen ja muut välineet olivat todella mukava yllätys. Pitää ottaa teille kuvia puistosta joku päivä, kun siellä ei ole niin paljon muita lapsia. Vietimme puistossa aikaa yli puolitoista tuntia. Pikkupoika leikki uusien kavereidensa kanssa ja minä uppouduin kirjoittamaan kirjettä. Puoli kuuden aikaan oli jo pakko lähteä kotiin syömään. Tai oikeastaan lähdimme kotiin, koska ihoni kärähti auringossa. Sen siitä saa, kun heiluu koko päivän pelkällä t-paidalla ja shortseilla.

Lisäksi ihanan aurinkoisen päivän kruunasi todella hyvät ruoat. Lounaaksi iso salaatti ja paistettua lohta. Päivälliseksi söimme taas fajitaksia (vrt tortilloja). Lopuksi kuvia eilen ostamistani vaatteista.

River Island £25


H&M £3

Tänään bongasin myös yhden varman kevään ja kesän merkin:

2 kommenttia:

  1. Oih, miten ihanalta kesäpäivältä kuulostaa :) Todella nätti tuo sun uusi mekko! Ja ihanat pisamat.

    Minä aloin tänään lukemaan vakavaa, itse asiassa luin sen kirjan jo kertaalleen läpi että ihan hyvällä mallilla menee :p

    tpau

    VastaaPoista
  2. Juuh oon kyllä varma, että nuo yliopiston ovet aukenevat sulle ihan leikiten! Mimmonen se vakavan aineisto oli tänä vuonna? Kuinka laaja?

    Niin ja aattelin kerrankin ostaa ittelle tollasen vähän söpömmän tyttömäisen mekon. Tykkäsin siitä tosi paljon! :)

    VastaaPoista