18.3.2012

St. Patrick's Day

Eilen oli siis kunnon irkkujuhla. Sen kunniaksi lähdin lounastamaan Uxbridgeen Jasminin, tsekkiläisen Petran ja ranskalaisen Dounian kanssa, joka oli meille kaikille ihan uusi tuttavuus. Suunnistimme suoraan The Three Tunssiin. Etsimme itsellemme pöydän ja pitkähkön alkukeskustelun jälkeen menimme hakemaan ruokaa. Itse söin jonkinnäköistä härkäpataa ja paahdettuja perunoita. Muut ottivat kermakanaa, joka näytti myös erittäin hyvältä. Ruoan hinta oli vaivaiset £5,25 ja hinta-laatu suhde oli kyllä kohdallaan.

Parin tunnin lounastelun jälkeen otin bussin takasin kotiin. Lueskelin, datailin ja rentouduin pari tuntia ennen iltaa. Illalla ennen Lontooseen lähtöä söin vielä päivällisen isäntäperheen kanssa. Ja taas oli hyvää ruokaa. Päivällispöydästä lähdin kiitämään kohti Lontoota. Olimme sopineet tapaamisen Jasminin kanssa Piccadilly Circusin edessä ja aika sopivasti molemmat meistä oli myöhässä. Lähdimme kiertelemään kortteleita tietämättä, minne pitäisi mennä. Löysimme kuitenkin tutun kuuloisen kadun ja sieltä löytyi kaverini suosittelema irkkupubi Waxy O'Connors. Pubi oli todella iso ja hieno. Se oli todella monitasoinen, sokkeloinen ja pääosin puulla sisustettu. Sisällä oli ihan järkyttävän kuuma, sillä koko pubi oli aivan täynnä. En ole varmaan ikinä nähnyt niin täynnä olevaa paikkaa. Pääosa ihmisistä oli brittejä tai irkkuja, mutta yllätys yllätys törmäsimme jopa kuuteen suomalaiseen siellä.






Jasminin kanssa juhlimme lähemmäs puoltayötä ja jo hyvissä ajoin lähdimme kohti metropysäkkiä. Viimeinen metro Lontoosta kohti kotia lähti kahdentoista aikaan. Täytyy vielä mainita lyhyesti tuosta juomien tilaamisesta, mikä oli aika erikoinen tapaus. Täällä ihmiset tilaavat juomat hanasta tai sitten he tilaavat viinan ja limsan tai viinan ja energiajuoman erikseen ja sekoittavat ne itse. Ilmeisesti se tulee halvemmaksi niin. Niin ja eihän sieltä mitään narikoita löytynyt. Kaikki yrittivät piilottaa takkinsa johonkin mahdollisimman huomaamattomaan paikkaan ja toivoivat, että löytäisivät ne sieltä vielä ennen kotiin lähtöä. Me löysimme. Vauhdikkaan päivän jälkeen oli ihana päästä kotiin nukkumaan.

Tänään onkin sitten brittiläinen äitienpäivä. Hyvää äitienpäivää ylivoimaisesti maailman paras Äiti <3

1 kommentti:

  1. Kiitos ja kiva kun sulla on siellä hauskaakin. Pidä huoli itsestäsi (ja juomista). Onneksi mulla on noin luotettava tyttö siellä.
    T. äiti

    VastaaPoista