9.3.2012

Perheen pedot

Perjantait ovat aina pyykkäsypäiviä, joten olen kiinni sisätiloissa koko päivän. Niinpä perjantai on myös hyvä päivä blogata. Tänään ajattelin kertoa noista lemmikeistä, joista tulikin jo kyselyjä.

Ensimmäisenä näyttämöllä piipahtaa perheen marsu. Juuri se, jota luulin alun perin minipossuksi. Marsun nimestä tai sukupuolesta ei ole hajuakaan. Hän asustelee ulkona isohkossa häkissä, mutta kylminä päivinä sisällä. Kukaan perheestä ei vietä aikaa marsun kanssa, joten säikystä marsusta ei saanut tämän parempaa kuvaa:


Lisäksi perheeseen kuuluu kolme kissaa. Ensimmäisenä esittelen niistä kivoimman eli Sevin. Sevi on iso, nuori ja lihava. Se on ainut, ketä uskallan silittää, sillä se on ihan kiltin näköinen.



Muut kissat ovat sitten Marcia ja Charlie. Minulta ei kannata kysyä, kumpi on kumpi. Sen vain tiedän, että ne on ilkeitä. Pienempi noista kissoista sähisee aina muille kissoille. Ja olen 70% varma, että niiden sisällä asuu oikeasti pieni demoni.



Omien lemmikeiden lisäksi takapihalta voi bongata milloin mitäkin eläimiä. Joka kerta siellä voi nähdä oravan, mutta sen lisäksi naapureiden kissat eivät ole harvinaisuuksia. Tänään bongasin takapihalta ihan oikean elävän cityketun. Hui!


Niin ja jos ette vielä huomannut, kissat eivät ole ihan niitä lempieläimiäni..

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania! t. mulla on kissakuume

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei jostain syystä anna kommentoida muuten kuin että painan anikalle että vastaa, no laitetaan sitten näin :D

      Koitin olla kytiksellä Tyrtsillä skypessä ja facessa mutta et sattunut samaan aikaan paikalle.. Mutta kivaa, kun jaksat päivittää niin usein tätä blogia, ihana lukea sun kuulumisia!

      Täällä ei sinänsä mitään erikoista, mitä nyt naapurin autoa vähän kolhin :O Eikun, avasin auton oven vähän vauhdikkaasti ja siihen naapurin autoon tuli niin pieni jälki ettei naapurikaan sitä meinannut löytää. Mutta joo, sitä tässä kriiseillyt,, ja nauttinut hiihtolomasta. Tänään kävin ´retkellä' hyisessä Nallikarissa Johannan kaa, syötiin eväät romanttisesti ulkovessan seinän vieressä kököttäen, heheh :D

      Hauskaa viikonloppua hani :)

      Poista
  2. Yritin kans bongata sua Facesta ja Skypestä, mutte kohdattu :( Olis pitäny laittaa treffiviesti Faceen ;)

    Juuh kyllähän tätä blogia jaksaa vielä kirjoitella, kun on näin alussa tämä au pair vuosi. Melkein joka päivä tulee jotain uutta eteen :) Toivottavasti into ei lopahda ihan heti!

    Tuliko sulle mitään siitä naapurin auton kolhimisesta? Pyysikö ne korvausta tai mitään? Varmaan yleisin "kolarointi" tuo ovella kolhiminen :D

    Kuulostaa hyvin ihanalta ja romanttiselta tuo teidän nallikarireissu! Parin kuukauden päästä pääsette ottaan arskaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kuulunut naapureista mitään :O toivottavasti unohtavat :D

      Hahah, nyt vasta hoksasin: ''kissat eivät ole lempieläimiäni''.. Mistähän tuo johtuis, oiskohan traumoja jalkoihin hyppivistä psykokateista :DD

      Poista