10.3.2012

London Zoo

Tänään tapasin suomalaisen Magen, jonka kanssa menin tutustumaan Lontoon eläintarhaan. Yleensä en viihdy eläintarhoissa hirvittävän hyvin, sillä säälin niitä eläimiä ihan liikaa. Nytkin osa eläimistä eli huomattavan pienissä elintiloissa. Myöskin eläinten likaiset ja vahingoittuneet turkit olivat ikävää katseltavaa. Silti viihdyin eläintarhassa, mutta tästä saa kiittää Magea. Vietimme eläintarhassa lähes kolme tuntia eläimiä katsellen. Tässä otoksia:

Halutessaan magnustien lähelle pääsi konttaamalla pientä tunnelia pitkin. Siis todella lähelle. Ja mehän haluttiin.



Mun lemppari! Meiti haluaa itelle tälläsen. Tosi söppänä!


Wow! Ihan oikea elävä poro!

Kirahvit olivat myös todella hellyttäviä.
Eläntarhailun jälkeen lähdimme etsimään ruokapaikkaa. Löysimme ravintoloita laidasta laitaan. Kiinalaista, italialaista, sudanilaista... Päädyimme intialaiseen ravintolaan, jollaisessa en ole siis ennen käynyt. Ruoka oli tulista ja ihan syömäkelpoista. Pidän enemmän kiinalaisesta ruoasta, mutta oli ihan mukava maistella erilaisia ruokia. Haastetta toi syömistapa, sillä kumpikaan meistä ei tiennyt, kuinka käyttää lusikkaa ja haarukkaa tälläisten ruoka-annosten kanssa:


Ruoan jälkeen kiertelimme vielä Lontoossa ja päädyimme jonnekkin ihmeelliselle kadulle.

Noin kuuden tunnin kiertelyn jälkeen oli ihana ottaa metro kohti kotia. Vaikka päivä oli todella mukava, olin todella väsynyt. Useat pääkivut vaivasivat pitkin päivää, mutta onneksi seura virkisti kummasti. Mage kertoin minulle paljon Lontoosta ja opiskelusta täällä, sekä muualla UK:ssa. Tänä yönä otan pitkät ihanat yöunet ja huomenna otan uudestaan metron kohti Lontoota.

1 kommentti:

  1. Huippu paiva! Tuli niin akkia ne metrot siihen niin ei ehtinyt kunnolla hyvastella, mut nahdellaan taas pian! :)

    VastaaPoista