22.3.2012

Tunne

Eilen oli tavallinen päivä. Pikkupojan koulun jälkeen kävimme puistossa, mutta muuten ei tapahtunut mitään normaaleista rutiineista poikkeavaa. Sen sijaan minulla oli outo olo koko päivän. Siihen ei auttanut auringonpaiste, hyvä ruoka, suklaa, puistoilu tai musiikin kuunteleminen. Vasta illalla tajusin, mitä se oli. Se oli koti-ikävä. Se kävi luonani vain kylässä, ei jäädäkseen. Se kävi muistuttamassa Suomesta, kavereista ja sukulaisista. Se kertoi, etten saa jäädä tänne liian pitkäksi aikaa. Illalla laitoin taas postia menemään osalle kavereistani ja samalla ikäväkin sulkeutui noihin kuoriin. Hyvä, että kävit. Muttä älä tule liian usein. Ennen nukkumaanmenoa kävin vielä juoksemassa ja selailemassa netistä syksyn ylioppilaskirjoitusten päivämääriä. Silloin oli jo paljon parempi mieli.

6 kommenttia:

  1. Mullaki tulee vaikka kuinka monesti taa tunne ja se on ihan hyva et se valilla tulee. Mutta nyt oon oppinu olemaan onnellinen siella missa talla hetkella olen. :)

    VastaaPoista
  2. Minä sain eilen sun ihanan paketin postissa! Voi että oli herkullisia ylläreitä sisällä ja ihana kirje :) Kiitos paljon!! Oli todellinen päivän pelastaja! Niin, ja onhan se jo aikakin että pikkuisen käy koti-ikäväkin mielen päällä, kunhan ei jää tuleen makaamaan. Etkä onneksi jääkään :) Täällä me kaikki ollaan sitten kun tulet takaisin :) t.pau

    VastaaPoista
  3. Et sää kotia oo ikuisesti jättämässä, tuut kummiski takas! Ja loppujen lopuksi se aikakaan ei tunnu niin pitkältä jos oot vaikka 6kk tai 12kk.

    VastaaPoista
  4. Kävin ostamassa ikävän lievitystä ja laitan sulle huomenna postiin. Ikävän tunne kaihersi täälläkin päässä, mutta kohta on kesä ja silloin nähdään.
    Terveisin äiti.

    VastaaPoista
  5. Hihii!! Kiitos etenkin Meeri etenkin! Kirjeesi oli mahtava. Pitäisi kirjoittaa vastakirje kyllä :))
    Terkuin: me yhdessä, me, Satu ja Maimu, me

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :)) Tänään on ollut jo parempi päivä. En minä helposti anna periksi. Aivot ei vain aina tajua, että myöhemminkin ehtii. Pitäisi saada kaikki nyt heti. Kyllä ne keväthanget ja Suomen kesä uusine perunoineen oottelee mua sit vuoden päästäkin. Ja etenkin kaikki ihmiset. :)

    VastaaPoista