15.3.2012

Hopeamitali

Huh nyt löytyi se totaalinen pahanpäiväntappaja! Lupauduin pari päivää sitten menemään Emman kanssa Fitness Clubin jollekkin ryhmätunnille. Tänään aamupäivällä ennen urheilusuoritusta ajelin Watfordiin ja menin edeltä Harlequinin ostoskeskukseen. Löysin kaikenlaista pietä roinaa. Muun muassa maailman yksinkertaisimmat ja halvimmat balleriinat, joita voin pitää aina tälläisen lämpimän päivän yllättäessä. Tänään aamulla lämpötila oli nollassa asteessa ja koko seutua peitti paksu usva. Sumun väistyttyä aurinko valtasi päivän itselleen, joten olen nauttinut koko päivän auringonpaisteesta.

Tämä ostoskeskuksen sisällä kulkeva juna ei millään pärjäisi Oulun Potnapekalle.

Noin tunnin kaupoissa kiertelyn jälkeen tapasin Emman Watfordissa ja menimme Clubille. Itseäni huoletti jalkani, joka taas kipeytyi kävellessä. Buranaa naamaan ja urheileen. Emma kertoi tunnin olevan Fit-boxing, jota en ole ennen kokeillut. Yleensä en pidä tuollaisista ryhmätunneista kauhesti, mutta huomasin sen tällä kertaa todella hyödylliseksi. Voin kertoa, että parin viime päivän vitutus jäi helposti sinne salin sisäpuolelle. Pääsin boxeilemaan täysiä, Emman sparratessa.

Tänään hain pikkupojan koulusta hieman aiemmin, sillä tiedossa oli Watfordin festivaalit. Oli söpöä, kun olimme lähdössä pikkupojan luokasta, kaikki luokkakaverit huutelivat heipat ja tsempit todella mielissään. Pikkupojan kaveri myös kiirehti muistuttamaa, ettemme saa kuunnella autossa Muumeja ilman häntä. Noista kahdesta on kyllä tullut niin Muumi-faneja! Voitte vaan kuvitella, kuinka suuret huokaukset kuuluivat viimeksi takapenkiltä, kun taikuri oli saapumassa Muumilaaksoon.

Watfordin festivaalit ovat siis tapahtuma, joka järjestää erilaisia kilpailuja. Pikkupoika osallistui runonlausuntaan. Oli tosi ihana olla katsomassa 20 lasta, jotka jännittivät enemmän tai vähemmän lavalle menoa. Osalla kynnet puristuivat tiukasti kämmeniin, toisilla mekon helma vaati näpräämistä. Aiempina vuosina pikkupoika on aina sijoittunut kolmanneksi, mutta tänään hän oli jaetulla toisella sijalla. Ja voin kertoa, että poika oli tyytyväinen saavutukseensa. Harmittaa, ettei tilaisuudessa saanut kuvata. Olisi ollut ihana muisto kuvata tuo pikkupojan esitys kokonaisuudessaan. Noh, ennen tuota kiellon huomaamista ehdin napata kuvan lavasta:


Tänään taas postilaatikosta tipahti kirje, sekä kortti minulle. Kirje sisälsi etukortin Boots -kosmetiikkaliikkeeseen. Mutta mikä menikään heillä vikaan?

2 kommenttia:

  1. Maataja.. :DD

    VastaaPoista
  2. Piti jäädä hetkeksi ihmettelemään, että kuinka monta ämmää tuossa kortissa nyt on :D

    VastaaPoista