7.3.2012

Postin tuo, postin tuo, postin tuo posteljooni Meerin luo..

Serkkuni kertoi lähettävänsä minulle paketin tänne saarivaltioon. Tietenkin ajettelin heti Fazerin sinistä maitosuklaata. Mitäs muutakaan? Serkkuni kertoi kolunneensa koko Kajaanin läpi etsiessään sopivaa postitettavaa. "Miten ihmeessä suklaalevyn löytäminen voi vaatia koko Kajaanin kiertämisen?", ihmettelin itsekseni.

Kävin äsken hakemassa postin ulkoeteistä ja samalla säikytin vahingossa postinkantajan. Hirveässä postiläjässä oli minulle paketti! Jes! Suoritin silittämisen loppuun ja syöksyin paketin kimppuun. Hmm.. Kova paketti.. Voisi ollu suklaalevy.. Avasin paketin ja voi ei! Taas sai pidätellä kyyneliä, sillä paketista löytyi kaikkea ihanaa! Kaikkea, mitä en olisi osannut odottaa, mutta joka sopi täydellisesti tähän päivään. Jotain paljon parempaa, kuin yksi Fazerin sininen (eikä sekään olisi huono vaihtoehto). Milloin minusta on näin tunteellinen ihminen tullut?


Noh mitäs paketti sitten sisälsikään? Millan Kiroileva Siili -kortin tekstillä "Sä oot vielä tyhmempi kuin miltä näytät." "Oikeesti?! Tarkotatsä tota todella?!", Bilar -karkkeja, Viivi ja Wagner -sarjakuvakirjan, Muumilaakson Värivillitys -kirjan, sekä Muumien Ratkaise ja väritä -kirjan. Lisäksi paketissa oli pieni muovinen hahmo, jonka tunnistan kyllä, mutten saa nimeä päähäni millään. Paketin sisältö takaa makeita hetkiä yhdessä pikkupojan kanssa. Viivin ja Wagnerin tulen itse lukemaan, mutta Muumikirjat ovat oivallista tekemistä meille kahdelle. Minä käännän tekstit englanniksi ja pikkupoika tekee tehtävät. En malta oottaa, että pikkupoika näkee nuo!


Kiitos Minna ihan hirvittävän paljon! Tämä paketti takaa postikorttien saapumisen postiluukustasi! Tylsästä stressintäyteisestä päivästä tuli jotain todella ihanaa. Nyt vain poika koulusta kotiin, jotta pääsemme tekemään kaikkea kivaa. Siitä kerron illalla lisää.

4 kommenttia:

  1. Uu, kiva paketti! Eikös tuo ole Betty Boop? ;>

    VastaaPoista
  2. Juuh sehän se on :) Itte en muistanut nimeä yhtään!

    VastaaPoista
  3. huh mie säikähin jotta sie et tykkäis kun en tajunnut laittaa mitään suomalaista namua, ja juu innostuin niistä postimerkeistä ja koko paketti ideasta ylipäätään. jospa pojalle olisi tekemistä kirjassa ettei ole liian helppoja. ja v&w sinulle kotosuomea ja suomalaisia miehiä.;> haleja.

    VastaaPoista
  4. Nyt illalla pikkupoika alkoi tekemään noita tehtäviä. Näytti siltä, että vaikeustaso oli juuri sopiva!

    VastaaPoista