19.3.2012

Kun sitä helpommallakin pääsee

Eräänä aamuna noin viikko sitten huomasin autoni lasien olevan pienen jääkerroksen peittämiä. Paniikissa aloin etsiä jäärapaa, mutta sitä ei löytynyt mistään. En keksinyt muutakaan, joten laitoin lämmitykset täysille tuulilasia kohden ja lasinpesunestettä päälle. Kyllä ikkuna sillä aika nopeasti suli, vaikka sitä lasinpesunestettä kuluikin aika paljon..

Tänään aamulla olin sitten fiksumpi ja päätin ihan rauhassa etsiä sen jääravan. Tarvetta olisi ollut, mutten vieläkään löytänyt sitä mistään. Sitten menin katsomaan peräkontissa lojuvaa laatikkoa, joka sisälsi erilaisia ponnepulloja, sekä käsi-imurin. Otin yhden pullon käteeni ja mietin itsekseni: "Niinpä tietenkin". Kuka hullu niitä ikkunoita käsin rappaisi, kun on olemassa spreita, joka sulattaa jään hetkessä? Siispä luontoa saastuttamaan ja spreijaamaan! Sillä hetkellä en osannut päättää, ovatko suomalaiset fiksuja vai tyhmiä tuon asian suhteen.

Tänään alkoi pikkupojan tämän lukukauden viimeinen kouluviikko. Seuraavaksi olisi edessä kolmen viikon pituinen pääsiäisloma, joka tosin minulla on vain viikonloppu + kaksi lomapäivää. Onneksi minäkin saan jotakin tekemistä lyhyelle lomalleni, nimittäin kaverini ja siskoni tulevat käymään täällä. En malta odottaa! Pikkupojan lomaviikot tarkoittavat minulle pääasiassa lisää töitä, sillä tällöin joudun huolehtimaan hänestä koko päivän. Mutta ei se minua haittaa, sillä se tarkoittaa myös lisää palkkaa. Matkasuunnitelmat kiiluvat jo silmissäni!

Ps. Kiitos kaikille blogistani positiivista palautetta antaneille! En olisi ikinä voinut kuvitellakkaan näin monen lukevan blogiani. Nyt voin tyytyväisenä todeta, että onneksi aloitin kirjoittamisen. Jatkakaa kommentointia ja kysymysten antamista! Tiedän, että lukioiden joukosta löytyy paljon niitä, jotka vasta haaveilevat au pairiudesta. Annan mielelläni käytännön vinkkejä ja jaan omia kokemuksiani teille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti