15.5.2012

Paketti

Juuh.. Taas ei voi muuta kuin ihmetellä ihmisten ajatustenlukutaitoa! Mistä se tulee? Olen tässä viimeiset pari kuukautta miettinyt erilaisia kasvonaamioita ja käynyt hiplailemassa niitä Bootsissa. Kuitenkaan ne eivät ole koskaan tipahtaneet ostoskoriin. Sitten jälkeenpäin olen harmitellut, sillä illalla rauhallinen kylpyhetki olisi täydellinen rentouttavan kasvonaamion kanssa. Mutta sitten! Nukuttuani parin tunnit päikkärit syvällä unimaailmassa kuulen postin kolahtavan. Muutama minuutti kuluu, kunnes tajuan ehkä saavani serkkuni lähettämän synttäripaketin tänään! Puoliunissaan käppäilen alakertaan ja näen maailman ihanimman paketin! Miten pelkkä postipaketti voi olla niin kaunis? Täydellinen. En raaski avata sitä ihan heti. Menen ensin keittämään teetä, läikyttelen sitä muutamaan kertaan ja sitten vasta kompuroin yläkertaan.


Ja sitten paketin kimppuun! Ensin ihastelen paketin ulkonäköä ja ihania postimerkkejä, jotka muistuttavat taas kultaisesta kotimaastani. Paketin sisältä käteeni osuu ensiksi kunnon Suomi-herkut. Mitä MM-kisojen seuraaminen olisi ilman Ykkös-ketju -karkkeja? Ja tietenkin sitä Fazerin Sinistä. Mmmm...




Seuraavaksi löydän paketin sisältä kaksi kasvonaamiota! Lucky me!! En voi kuin hämmästellä silmät ristissä. Ei, en ole puhunut kasvonaamioista kenellekkään. Itse yksin omien ajatuksieni kanssa olen vain niiden perään haikaillut. Ja nyt sain niitä sitten kaksi kappaletta! Mahtavaa! Kuin tilauksesta!


Lopuksi sain vielä kaksi ihanaa onnittelukorttia singeerauksineen. En ole varmaan ikinä muutaman kuukauden aikana saanut näin paljon kortteja (on niitä tullut pari itsellekkin ostettua). Nyt työpisteeni ympärillä olevat hyllyt ovat niitä täynnä. Ihania muistoja, ihanan viihtyisää.

Kiitos Minna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti