16.2.2012

Kokkailua ja postia

Tänään oli kohtuu leppoisa päivä. Aamulla pikkupoika ei oikein meinannut herätä eikä syödä aamupalaansa. Mittasimme nannyn kanssa häneltä kuumeen, joka oli ihan normaali. Tämän jälkeen kävimme viemässä pikkupojan tennikseen. Nannyn kanssa vietimme tuon ajan tennisclubilla, joka oli oikeastaan aika rähjääntynyt ja hyvin kaukana glamourista, jonka tennisclub -sana minulle tuo mieleen. Tenniksen ja pikaisen lounaan jälkeen alkoi toinen ajotuntini. Ajo meni jälleen hyvin, mutta suuret ja nopeatempoiset liikenneympyrät olivat aika vaikeita. Huomenna on vielä tavallinen ajo-opetus keskipäivällä, mutta hostisä ja autokouluopettaja olivat sopineet minulle pimeäajon lauantaille. Siinä meni Lontoon suunnitelmat. Ehkäpä pääsen Lontooseen sitten sunnuntaina.

Päivällä lämpötila kohosi kahteentoista celsiusasteeseen, joten meinasin tukehtua nahkatakkiini, kun kävin kävelyllä Northwoodissa. Tosin kaikkien paikallisten mielestä tuolla ulkona on todella kylmä.. Yritin etsiä jotakin pientä kahvilaa, jossa olisin voinut lukea kirjaa tai kirjoittaa kirjeita tai muuta vastaavaa. Löysin harmikseni vain yhden, joka oli miltein täynnä ja aika meluisa. Ostin kortin korttikaupasta ja kävelin takaisin kotiin.

Iltapäivällä poika oli kaverinsa luona leikkimässä, joten minulla oli vapaata aikaa. Päätin kokata ensimmäistä kertaa yksi täällä. Tein perinteistä suomalaista ruokaa eli makaronilaatikkoa. Syömme sitä huomenna, mutta nanny halusi maistaa sitä jo tänään. Hän tykkäsi siitä todella paljon ja halusi heti tietää reseptin.


Tänään sain myös ensimmäistä kertaa postia tänne. Kaverini lähetti pari päivää myöhässä tulleen ystävänpäivälahjan, joka sisälsi pienen kirjeen ja lisäksi itse tehtyä huulirasvaa! Ei varmaan monellakaan tulisi edes mieleen, että huulirasvaa voi tehdä itse? Vai mitä?



Nyt parina päivänä minulla ei ole ollut niin kiire kuin edellisinä päivinä. Eikä ole ollut yhtä rankkaakaan. Ainoana miinuspuolena on ilmennyt se, ettei minulla ole tekemistä vapaa-aikana. Lähetin tänään muutamalle lähellä asuvalle au pairille sähköpostia, jotta saisin vähän kavereita tännekkin maahan. Ja pianhan tuo nannykin lähtee, jonka kanssa olen parhaiten viihtynyt täällä. Pitää alkaa oikeasti nyt etsimään noita kontakteja..

Pari päivää sitten manasin kavereilleni tuota brittiläistä suihkua, kun sieltä tulee vain kylmää vettä. Noh niinhän sitä Suomessakin tulee kylmää vettä, jos sen hanan kääntää kylmälle. Ihmettelin asiaa nannylle, joka sanoi, että plus ja miinus merkit olivat vain väärinpäin. Huomenna otan kyllä pitkän lämpimän suihkun!

2 kommenttia:

  1. oi vähän kiva tuo huulirasva! ja et oo sitte kokeillu ees vääntää sitä suihkua toisinpäi vaa suosiolla tyytyny siihe kylmään..? :D

    VastaaPoista
  2. No siis kun se vesi ei ollut edes jääkylmää. Sellaista haaleaa vain. Ja oon kuullu, että täällä on vain huonot suihkut, joten aattelin, että tollasia ne on aina :D

    VastaaPoista